Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongevallenverzekering

De individuele ongevallenverzekering beschermt u tegen financiële verliezen ten gevolge van een ongeval dat zich voordoet tijdens uw privé-leven, dit wil zeggen tijdens de rust, vrije tijd, weekends of tijdens de vakantie. Deze polis is eigenlijk de omnium van uw lichaam en wordt helaas te weinig onderschreven. Dit contract vormt nochtans (zowel voor- als nadien) de perfecte aanvulling op de verzekering hospitalisatie.

Ook familiaal kan de ongevallenverzekering worden onderschreven. Gezinnen met jonge kinderen raden wij ten zeerste aan dit contract te onderschrijven: Een ongeval is immers snel gebeurd, zeker bij kleine kinderen. Denk maar aan de eerste stapjes bij het leren lopen, het leren fietsen, enz.

Leren bewegen in de groei van jonge kinderen gaat helaas gepaard met vallen en opstaan en blijft niet altijd beperkt tot een bluts of een buil! Voor jonge sportieve gezinnen met kinderen én ouders die regelmatig aan sport doen is deze polis zelfs onmisbaar… En véél uitgebreider dan de standaard polis van een sportfederatie.

De ongevallenverzekering kan afgesloten worden op verschillende manieren:

  • in een sommenverzekering, d.w.z. u kiest voor vooraf bepaalde kapitalen die uitgekeerd kunnen worden indien een ongeval met lichamelijke schade zich voordoet;
  • anderzijds kan u kiezen voor een verzekering in “gemeen recht”, d.w.z. dat u bij schade zal vergoed worden aslof er een aansprakelijke tegenpartij is. De uitkeringen in dit type polis zijn zeer hoog en dit voor een zeer kleine prijs.

Vraag nu uw offerte aan

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord